Voetverzorging

Pedicurebehandeling

Het knippen van de nagels, het verwijderen van overtollig eelt, het behandelen van eventuele likdoorn(s), ingroeiende nagel(s), schimmelnagel(s), het reinigen van de nagelomgeving en het insmeren van de voet met een voetencrème

€ 29,00

1e Pedicurebehandeling (nieuwe cliënt)

Intake (vraaggesprek, voetonderzoek, eventueel foto's maken) en pedicurebehandeling

€ 34,50

Extra kosten langer behandelen

Als de werkzaamheden niet in de standaardbehandeling kunnen worden uitgevoerd (bijvoorbeeld bij extreem veel eelt of kloven)

€ 5,00 per 15 minuten

Deelbehandeling

Een deelbehandeling kan bestaan uit (keuze maken):

  • Nagels knippen, inclusief reinigen en verzorgen van de nagelomgeving
  • Likdoorn(s) of eelt verwijderen
  • Ingroeiende nagel behandelen


€ 20,00 

French Look

French Look voor de tenen

€ 40,00

Producten

Ik ben trots op mijn producten

Ik werk met producten van LCN. LCN-voetverzorgingsproducten hebben een goede prijs-kwaliteitverhouding: ze zijn van hoge kwaliteit en extreem duurzaam in gebruik. De kwaliteit, verwerking en houdbaarheid worden continu gecontroleerd om zo de hoogst mogelijke kwaliteit te waarborgen.
Bovendien zijn alle crèmes van LCN (met uitzondering van de klovencrème) vrij van parabenen.

Hieronder vindt u een overzicht van de producten die ik gebruik. U kunt deze ook via mij bestellen, zowel bij een bezoek aan mijn praktijk, als via het contactformulier.

Urea staat bekend om zijn goede vochtbindende eigenschappen; het bindt water in de hoornlaag van de huid en vermindert de overmatige aanmaak van huidcellen. Hierdoor wordt de huid zachter.

Prijslijst

Urea 10% Foot Cream

€ 14,60


Deze voetcrème biedt een rijke verzorging voor de droge huid en werkt hydraterend en kalmerend.

Urea 10% Foot Mask

€ 14,60


Dit voetenmasker verzorgt de huid langdurig. Smeer uw voeten voor het slapen gaan hiermee in; uw voeten zullen de volgende ochtend zijdezacht aanvoelen!

Urea 40% Chapped Skin Cream

€ 9,80


Deze crème kunt u gebruiken als u last hebt van kloven. De crème reduceert snel en effectief overmatige verhoorning van de huid met behulp van fruitzuren.

Mykosept

€ 10,20


Gebruik Mykosept ter voorkoming van schimmels; het heeft een beschermende werking van 12 uur. Ideaal voor iedereen, maar zeker voor mensen die veel in natte ruimtes, zoals zwembad en sauna, komen.